Ochrana a zpracování osobních údajů

Pokud jste mým zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete mi své osobní údaje. Já zodpovídám za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Kdo je správce?

Jsem Zuzana Boháčová, IČ: 06936156 a provozuji webovou stránku www.zuzanabohacova.cz. Vaše osobní údaje zpracovávám jako správce, tj. určuji, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírám případné další zpracovatele, kteří mi se zpracováním budou pomáhat.

Jak mě můžete kontaktovat?

Pokud se na mě budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete mě kontaktovat na tel. čísle 777 801 454 nebo na e-mail info@zuzanabohacova.cz.

Prohlašuji

Prohlašuji, že jako správce vašich osobních údajů splňuji veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

  • budu zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,
  • plním dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů,
  • umožním vám a budu vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

Rozsah osobních údajů a účely zpracování

Zpracovávám osobní údaje, které mi svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

Organizace webinářů, poskytování služeb, plnění smlouvy
Vaši e-mailovou adresu potřebuji k zajištění organizace webinářů a poskytnutí přístupu k elektronickým produktům a službám. Pokud si objednáte některý z mých elektronických produktů a služeb, potřebuji vaši e-mailovou adresu k účelu plnění smlouvy, abych vám mohla vytvořit přístupy do členské sekce.

Vedení účetnictví
Pokud si objednáte některý produkt či službu z mé nabídky, potřebuji vaše osobní údaje (fakturační údaje), abych vyhověla zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

Přímý marketing skrz e-mail
Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, jaké stránky na mém webu navštívíte a na co klikáte v e-mailu, a kdy e-maily nejčastěji otevíráte, využívám za účelem přímého marketingu - zasílání a zobrazování obchodních sdělení. 
Pokud si objednáte některý z mých webinářů, PDF souborů, MP3 či video tréninků (ať placených nebo zdarma), dělám tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládám, že vás moje novinky zajímají, a to po dobu 4 let od poslední objednávky. 
Pokud nejste mým zákazníkem, zasílám vám newslettery jen na základě vašeho souhlasu, po dobu 4 let od udělení. 
V obou případech můžete tento souhlas odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu. 

Přímý marketing skrz Facebook reklamu
Pokud navštívíte můj web, vnímám oprávněný zájem sledovat prostřednictvím souborů cookies, jaké stránky na mém webu navštívíte a následně využít toto info pro remarketing a lepší cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu maximálně 1 roku od návštěvy webu. Pokud si nepřejete moje reklamy na Facebooku vidět, můžete zobrazování mých reklam zrušit přímo na Facebooku, nebo změnit svoje preference pro zobrazování reklam na stránce Vaše předvolby pro reklamy. Informace shromážděné pomocí cookies mi neumožňují identifikovat vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se mi je nerozhodnete sami poskytnout.

Pokročilý marketing na základě souhlasu 
Na základě vašeho souhlasu můžu využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku. Souhlas lze samozřejmě kdykoliv odvolat prostřednictvím mých kontaktních údajů.

Vaše osobní údaje si ponechávám po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování, nebo jsem v konkrétních případech neuvedla jinak.

Cookies

Při procházení mých webových stránek zaznamenávám vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věřím, že díky tomu vám můžu nabídnout ještě lepší služby. 

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu. 

Moje webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Koho využívám pro zpracování cookies?

  • Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.
  • Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráním osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráním je jako kdyby byly moje vlastní. Přijala jsem a udržuji veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Předání osobních údajů třetím osobám 

Většinu zpracovatelských operací provádím sama a nevyužívám k nim třetí strany.

Pro zajištění konkrétních zpracovatelských operací, které nedokáži zajistit vlastními silami, využívám služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují.

Jsou to poskytovatelé následujících platforem: 

  • Wedos.com - hosting webu
    WEDOS Internet, a.s., Masarykova 1230, 373 41, Hluboká nad Vltavou, Česká republika, IČ: 28115708
  • Mioweb.cz - hosting webu
    SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00, Brno, Česká republika, IČ: 29210372
  • Webinarjam.com - hosting registračních stránek na webinář a pořádání webinářů
    Genesis Digital LLC, 7660 Fay Ave #H184, La Jolla, CA 92037 USA
  • Google Analytics - statistiky návštěvnosti webu
    Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA


  • SmartEmailing - nástroj pro hromadnou rozesílku emailů
    SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00, Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372
  • Facebook pixel
    Facebook Ireland Ltd, 4 Grand canal square, Dublin 2, Irsko, VAT IE9692928F
  • FAPI - automatické faktury
    SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00, Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372
  • ComGate - platební brána
    ComGate Payments, a.s., Gočárova třída 1754/48b, 500 02, Hradec Králové, Česká republika, IČ: 279 24 505, DIČ: CZ27924505

Je možné, že se v budoucnu rozhodnu využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibuji vám však, že v takovém případě budu na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

Předávání dat mimo Evropskou unii 

Data zpracovávám výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte mě prostřednictvím e-mailu: info@zuzanabohacova.cz.

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů. 

Díky právu na přístup mě můžete kdykoliv vyzvat a já vám doložím ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracovávám a proč. 

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů. 

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracovávám vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádím zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat, nebo pokud jste vznesli námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování (např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení). 

Právo na přenositelnost
Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budu postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace pošlu ve strojově čitelné podobě. Na toto potřebuji alespoň 30 dní. 

Právo na výmaz (být zapomenut)
Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechci na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymaži veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebuji 30 dní. 

V některých případech jsem vázána zákonnou povinností a např. musím evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smaži všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budu informovat na e-mail. 

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházím v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu ráda pokud nejprve budete o tomto podezření informovat mě, abych s tím mohla něco udělat a případné pochybení napravit. 

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s inspirací, články, produkty či službami vám zasílám, jste-li můj zákazník, na základě mého oprávněného zájmu. 

Pokud zákazníkem ještě nejste, posílám vám je jen na základě vašeho souhlasu. 

V obou případech můžete ukončit odběr mých e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

Mlčenlivost 

Dovoluji si vás ujistit, že spolupracovníci, kteří budou zpracovávat vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů se mnou. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25.2.2021.

Toto prohlášení je veřejně přístupné na internetových stránkách správce.